Werkgroep feestelijkheden

Recente aankondigingen

  • Aankondigingen Werkgroep Feestelijkheden Hier komen aankondigingen van de werkgroep Feestelijkheden. Dit onderdeel wordt beheerd door Leen Baeyens.
    Geplaatst 17 nov. 2017 07:19 door Mathias Van Aken
Berichten 1 - 1 van 1 worden weergegeven. Meer bekijken »

Doelstelling

De Werkgroep heeft als taak de hulpgriffier van de feesten bij te staan in de organisatie van de verschillende feestelijkheden. Deze werkgroep zal voor elk feest van de HGK een draaiboek samenstellen zodat de feestelijkheden een voor de HGK waardig verloop zullen krijgen.

Samenstelling van de werkgroep

De werkgroep feestelijkheden is samengesteld uit de vijf opperkoningen die de Wet vertegenwoordigen. Binnen deze groep zullen de taken onderling verdeeld worden.
  • de voorzitter is hulpgriffier feestelijkheden
  • de verslaggever
  • de leden
Van alle activiteitenverslagen zal een kopij gegeven worden aan de Opperhoofdman/Opperhoofdvrouw en aan de Hoofdgriffier.

Taakverdeling

De werkgroep zal zorgen voor een planning en logistieke ondersteuning bij de organisatie van het feest t.v.v. de andersvaliden, de Orde van de Papegaai en Orde van Trouw. Het opmaken van een werkbaar draaiboek is hiervoor aangewezen. De HGK zal aan deze werkgroep de nodige informatie beschikbaar stellen, zoals adreslijsten, info van de vereremerkten enz.